Domotica & ICT

Leef bewuster, veiliger en comfortabeler dankzij domotica & ICT

Domotica heeft zich ontwikkeld tot meer dan een alarmeringssysteem dat senioren of

hulpbehoevende mensen gebruiken om (langer) zelfstandig te wonen. U kunt de slimme koppeling van domotica en ICT tegenwoordig ook in uw woning of kantoorpand toepassen.

Regel nu met één druk op de knop uw verwarming, verlichting, energieverbruik, beveiliging en audioapparatuur. Zowel op locatie als op afstand. Ecoinsite brengt deze toekomstmuziek binnen handbereik met plug & play apparatuur. Zo bespaart u energie, verhoogt u uw leefcomfort en voelt u zich veiliger. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Graag nodigen we u uit voor een demonstratie in ons kantoor in Beugen.

Hard- en software op maat

Wat een geweldig vooruitzicht: binnenkort profiteert u van onze hightech apparatuur, zonder dat u technische kennis nodig hebt. De experts van Ecoinsite regelen de koppeling en besturing van apparaten van A tot Z. Uiteraard nemen we daarbij ook de verantwoordelijkheid voor de benodigde hardware en software voor onze rekening. Vervolgens kunt u via uw laptop, tablet of smartphone deze intelligente systemen bedienen, beheren, controleren en aanpassen. Het gebruiksgemak laat zich eenvoudig samenvatten met het gezegde: een kind kan de was doen.